Stichting Dienstwerk draagt werk over aan De Dienstfabriek

Stichting Dienstwerk draagt werk over aan De Dienstfabriek

Stichting Dienstwerk draagt werk over aan nieuwe organisatie De Dienstfabriek 

Sinds 1 februari heeft Stichting Dienstwerk Rivierenland haar activiteiten overgedragen aan ‘De Dienstfabriek’ van Olga Ellerman, en zal ‘De Dienstfabriek’ de aanvragen voor hulp, klussen en diverse diensten afhandelen. 

Stichting Dienstwerk stopt na 15 jaar met het werk voor particulieren. 

Vanaf 2004 heeft Stichting Dienstwerk heel veel mensen geholpen bij het vinden van betaalbare hulp. Dienstwerk heeft dat meer dan 10.000 keer geregeld. Het stoppen van de diensten voor particulieren is een gevolg van het eerder wegvallen van de samenwerking met het Culemborgse Participatiehuis en financiële ondersteuning door gemeenten en woningbouwcorporatie. 

De Dienstfabriek neemt de dienstverlening over 

De Dienstfabriek is opgericht door Olga Ellerman uit Culemborg. Zij was 11 jaar de coördinatrice bij Dienstwerk en gaat nu zelfstandig verder. Zij zal dit combineren met andere projecten, zoals Olga’s Atelier, waar o.a. in opdracht prachtige wandkleden worden gemaakt. Haar werkplek en atelier is aan de Parallelweg Oost 13. 

Stichting Dienstwerk Rivierenland blijft wel bestaan. De stichting zal lopende verplichtingen nakomen en helpen bij een zorgvuldige overgang van de werkzaamheden naar De Dienstfabriek. 

Vragen? Stuur een email naar info@dienstwerk.nl.

Inschrijven op de nieuwsservice