Lavapaden in virale tijden

Lavapaden in virale tijden

Beste mensen,

Helaas hebben we de lavapaden in de wijk nog niet van een nieuw laagje lava kunnen voorzien; een viraal virusje speelde ons parten. Omdat we wél graag de paden voor de winter weer wat opgehoogd willen hebben; de lava al klaar staat & we de komende tijd geen gezamenlijke werkdag kunnen organiseren, hopen we dit op een andere manier voor elkaar te krijgen.

Een soort van gezamenlijke, individuele werkdag. Ieder voor zich en de wijk voor ons allen. Bij deze een oproep om individueel, al dan niet samen met een paar anderen, een paar uurtjes lava over de wandelpaden uit te rijden. Al was het maar om even een frisse neus te halen ter afwisseling van al het gezoom en geteams. Je kan op eigen gekozen tijdstip aan de slag gaan, maar probleem daarbij is dan wel hoe je aan het nodige gereedschap komt.

Daarom leek het ons een goed idee om zaterdag 21 november de benodigde gereedschappen een hele dag klaar te hebben staan- je kan ze pakken wanneer je ze nodig hebt. Voor de schuur (hoek Fr. van Eedenlaan/ Coolenpad) staan aanstaande zaterdag kruiwagens, scheppen (batsen) en harken klaar. Op het bijgevoegd kaartje staat aangegeven waar de zakken lava staan en welke paden een nieuw laagje kunnen gebruiken.

Handig te weten bij het lava uitrijden:

- eerst paden schoonmaken (bladeren zo veel mogelijk van pad af);

- als lukt, bestaand lava iets losharken;

- nieuw laagje lava aanbrengen;

- met hark egaliseren;

- en daarna veel over het nieuwe pad heen lopen & genieten van de verse paden!

Mocht je op een ander moment lava willen uitrijden en geen gereedschap hebben, vraag het Rutger of Nelleke; bel Rob (06-105.41.501) of mail naar info@stichtingterrabella.nl).

Alvast veel dank & veel plezier! Het Terra Bella team: Rosalie, Cas, Femke, Frank, Joris, Jurjen Roland en Rob. Voor actuele informatie zie ook www.stichtingterrabella.nl

Inschrijven op de nieuwsservice