Kom kennismaken met de Twijgenhof in wording op 3 november 16.00 uur

Kom kennismaken met de Twijgenhof in wording op 3 november 16.00 uur

Beste leden van de Bel,  

Bij deze willen wij als leden van de Vereniging Twijgenhof jullie graag informeren over de ontwikkeling van één van de twee percelen (het andere is het Kwintet) in Lanxmeer waar tiny houses op gaan worden gebouwd.

Na een jaar van inventarisatie, maken van keuzes, overleg en groepsvorming begint er schot in de zaak te komen. Ieder moment kan het perceel aan de Ina Boudier-Bakkerweg worden gerooid wat nodig is om er een hof met acht kleine huisjes te kunnen gaan bouwen. Het is jammer dat dit rooien noodzakelijk is, maar na de oplevering zal deze plek zo snel als alles groeit weer mooi groen worden.

We zijn blij met het schetsontwerp van Filip Mens, architect, voor ons heeft ontworpen. We hebben met elkaar ook overeenstemming bereikt over de verkaveling van het perceel. Hoewel dit alles nog omgezet moet gaan worden in een definitief ontwerp, wordt het tijd om onze plannen te delen, vragen te beantwoorden en nader kennis met elkaar te maken.

Op zondagmiddag 3 november ben je vanaf 16.00 uur dan ook van harte welkom voor een informele samenkomst op het perceel. Meer informatie over de samenkomst staat in de bijgevoegde uitnodiging.

Nieuwsgierig? Lees verder op https://www.eva-lanxmeer.nl/over/werkgroepen/tiny-living-lanxmeer en www.tinylivinglanxmeer.nl.

Met vriendelijke groet, namens vereniging Twijgenhof, Jaqueline van Staveren.

Inschrijven op de nieuwsservice