5 juli informatieavond zwerfafvalbrigade Culemborg

5 juli informatieavond zwerfafvalbrigade Culemborg

In Culemborg zijn er steeds meer mensen actief bezig met het opschonen van de omgeving, alleen of in groepjes. Onder het motto van ‘samen bereik je meer’ willen Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en de gemeente Culemborg Zwerfafvalbrigades oprichten. Deze groepen van enthousiaste vrijwilligers trekken er samen of alleen op uit om zwerfafval te verzamelen. Dat geeft leuke contacten in de buurt én een schone omgeving.

Deelname is vrijblijvend en kost weinig tijd. De brigades spreken zelf af wanneer ze erop uit trekken, hoe groot de groepjes zijn en op welke locaties de deelnemers actief zijn. Voordat de brigade van start gaat krijgen de vrijwilligers arbo- en veiligheidsinstructies van SLG. Ook ontvangen zij alle benodigde materialen. De gemeente zorgt voor afvoer van het afval.

Benieuwd? Meld je dan aan voor de informatieavond

Culemborgse bewoners trekken samen met SLG en de gemeente Culemborg op om twee Zwerfafvalbrigades op te richten: Culemborg Oost en West. We informeren je graag op de informatieavond op maandag 5 juli om 19.30 uur (N.B. bij veel animo kan de aanvangstijd nog veranderen). Iedereen is welkom! Aanmelden kan hier.

Opgeven kan tot donderdag 1 juli. Vrijdag 2 juli ontvangt u van ons de login gegevens voor de digitale bijeenkomst.

Vragen? Mail of bel Laetitia Bakker via l.bakker@landschapsbeheergelderland.nl of 06-21677932.

Inschrijven op de nieuwsservice