10 juli Fancy Fair in Toon Hermanshof voor Ouderen in Moldavie

10 juli Fancy Fair in Toon Hermanshof voor Ouderen in Moldavie

FANCY FAIR TOON HERMANSHOF

ZATERDAGMIDDAG 10 JULI
VOOR OUDERENHULP MOLDAVIË

VOOR WIE?
Wijkbewoners (en toevallige bezoekers)… Groter willen we het niet maken, nog los van de ongetwijfeld ook dan nog geldende anderhalve meter regel is de hof domweg niet geschikt om horden mensen te ontvangen. Maar woont u links of rechts van de boomgaard en bent u ontvanger van het BEL-Nieuws, dan bent u, dan ben jij, bij deze uitgenodigd! En uw toevallige bezoekers van die dag natuurlijk ook!

DOEL
Fondswerving. Anders gezegd: we gaan jullie heel veel geld uit de zakken proberen te kloppen! Allemaal bestemd voor het werk van de stichting Ouderenzorg Moldavië, waar vanuit onze wijk meerdere mensen actief bij betrokken zijn.

Onder hen Basjan Dane, die als bestuurslid van S.O.M. op 10 juli om 13.00 uur de middag zal openen, samen met de directrice van de Moldavische partnerorganisatie, via een live online verbinding met Moldavië.

Voor meer info over het werk van S.O.M. kunt u een kijkje nemen op de website www.ouderenzorgmoldavie.nl

Ten overvloede zij opgemerkt dat deze organisatie over het gewenste keurmerk beschikt.

WAT IS ER TE DOEN?

Heel wat! Veel hovelingen en andere wijkbewoners komen in actie. Culinair bijvoorbeeld, door Mathias, Channa, Sanne en Dave, met taarten en hartige hapjes. Ook is er onder supervisie van Karel van Ginneken een wijnproeverij met uitstekende Moldavische wijnen, waarvoor u ter plekke uw bestelling kunt plaatsen.

Er is live muziek en zang door diverse hof-en wijkbewoners, onder andere van het duo Mars/Bleij.

Marijke Sluiter, Arno Kerkdijk en Anneke Ganzevoort zorgen voor een programma voor de kinderen van -pakweg - vier tot twaalf jaar: toveren in de Harry Potter Toverschool
Tover je mee? Tijdens de actiedag voor Moldavië kan iedereen met een speels hart meehelpen om de pot flink te vullen.. Maak jij een spiegelgladde toversteen, heerlijk toverwater of een verwonder-tekening? Of wil je graag een toverstaf? Dat kan ook. Neem dan een zakmes en een toeziend oog mee. Wij zorgen dat er een doos pleisters staat. ;-)
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur (later komen of eerder weggaan mag!)
Meld je nu meteen aan bij Anneke Ganzevoort: 06-1266 5678.
Voor de betaling krijg je een Tikkie.
Richtlijn is €5,- p/p, maar pas het bedrag gerust aan naar wat je kunt missen. Iedereen mag meedoen, ook als je blut bent.
We slaan vrijdag de materialen in, dus zorg dat je aanmelding uiterlijk donderdag 8 juli binnen is.
Tover mee en help oude mensen in Moldavië aan een mooie oude dag!

VEILING
En … er is de veiling van kunstnijverheid, (semi)antiek, sportartikelen, curieuze verzamelobjecten e.a. Veilingmeesters zijn Annet en Bas-Jan Dane en ze popelen al om u uw hebzucht te prikkelen met de prachtige artikelen die we intussen al hebben mogen ontvangen.

OPROEP!
Wanneer u nog objecten of artikelen hebt, die u ten bate van deze veiling wilt schenken, vragen we u om contact op te nemen met Jan Nouwens, Toon Hermanshof 15, tel. 0649129019. Wat niet op de dag zelf verkocht wordt, zal later via verkoop op Marktplaats alsnog bijdragen aan het goede doel.

DIENSTENVEILING (nieuw!)
Nieuw is de dienstenveiling! U kunt actief bijdragen aan het goede doel door een dienst aan te bieden tegen vergoeding.
Wat kunt u zoal aanbieden? Denk aan hulp bij tuinieren, fietsreparatie, ramen wassen, opruimen en spullen naar AVRI wegbrengen, een geheel verzorgd diner voor twee, of vier, personen, uw overheerlijke soep of stamppot, gezelschap tijdens een wandeling, een voorleessessie, een taalles, een workshop gedichten maken, computerhulp of verzin het maar.

Deze dienst maakt u vanaf nu tot uiterlijk zondag 5 juli bekend bij Henk Fonteijn op het volgende mailadres: henkfonteyn@gmail.com onder vermelding: dienstenveiling Moldavië. Noemt u daarbij tevens het minimum bedrag waarmee men op de door u aangeboden dienst kan bieden.

Op 10 juli zullen alle diensten op een whiteboard zichtbaar zijn en kunnen mensen ter plekke intekenen!

VRAGEN? Stel ze aan ondergetekenden!

Jan van Dongen, 0653428260, jjamvandongen@icloud.com

Jan Nouwens, 0649129019,
jannouwens@online.nl

Henk Fonteijn, 0614230579, henkfonteyn@gmail.com

Inschrijven op de nieuwsservice