Krachtig persoonlijk leiderschap

Krachtig persoonlijk leiderschap

Welkom! Als je worstelt met het leiding geven aan jezelf of anderen, keuzes en ambities, in situaties met ‘bepaalde’ mensen. Ga dan krachtig(er) leiding geven aan jezelf. Vanuit rust, regie en vertrouwen. Sta weer met plezier aan het roer.

Ik ben Menna de Jager, bedrijfskundige en ondernemer. Ik ben in mijn werk scherpzinnig en praktijkgericht, want als het niet werkt – wat heb je er dan aan?! 

Mijn stijl van coachen is die van een personal trainer, dus ik stel vragen, maar vertel je ook wat je niet weet, zodat je wél de overwinning behaalt of je antwoorden vindt. Ik leg je bepaalde principes uit en samen zoeken we naar de toepassing. Als het nodig is, oefenen we samen. Ik schrijf de belangrijkste inzichten op, zodat je het tig keer kunt teruglezen.

Het is ook de stijl van een mentor, want ik breng mijn ervaring in. Mijn methode is ‘practise what you preach‘ dus ik sta naast je, ik blijf zelf ook leren, deel mijn inzichten met je en je mag ook leren van mijn fouten. Ik weet hoe het is en hoe wél. Daarbij is voorbeeldgedrag de krachtigste vorm van leiderschap. 

Ik werk vanuit een aantal modellen en principes, maar kijk voorál goed naar jou, wat werkt voor jou, wat past bij jou? Maatwerk dus.

Lees verder op mijn website.