Zaterdag 1 juli: Bijzondere markt in de Toon Hermanshof

Zaterdag 1 juli: Bijzondere markt in de Toon Hermanshof

Een mooie vaas, een leuk schilderij, een oud of antiek tafeltje – je kunt het zo maar tegenkomen op de markt die zaterdag 1 juli in de Toon Hermanshof in Lanxmeer wordt georganiseerd. Er is ook een groot aanbod van boeken, cd’s en dvd’s en aparte curiosa te vinden. Tussen 14.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom in de hof, in onze eigen binnentuin. Het klapstuk van de middag is de veiling rond 15.00 uur van de meest bijzondere objecten. Veilingmeester Jan van Dongen brengt die spullen dan tegen opbod aan de man en/of vrouw.

De opbrengst van de markt en veiling is bestemd voor twee projecten waar de bewoners van de Toon Hermanshof (net als meer wijkgenoten) bij betrokken zijn. Het eerste is de Stichting Ouderenzorg Moldavië, het allerarmste land in Europa. Het tweede is de RopaRun, met goede doelen die allemaal te maken hebben met de zorg voor mensen met kanker. Er staat ook een kraampje waar je tegen sympathieke prijzen een hapje en drankje kunt kopen – ook hier gaat de netto-opbrengst naar het goede doel. We hopen aan het eind van de dag een flink bedrag voor beide projecten te hebben verzameld.

Als je nog spullen hebt die je voor dit doel wilt aanleveren: Graag! Geen rommelmarktzooi, maar mooie, aparte en complete zaken die wat op kunnen brengen. Inleveren kan op woensdag 28 juni  tussen 13.00 en 18.00 uur bij Jan Nouwens (Toon Hermanshof 15). Of stuur een mailtje naar henkfonteyn@gmail.com.   

Inschrijven op de nieuwsservice