20/2 Informatiebijeenkomst bouwplannen Entrée Lanxmeer door Batenburg

20/2 Informatiebijeenkomst bouwplannen Entrée Lanxmeer door Batenburg

Uitnodiging informatiebijeenkomst 4 en 9 woningen Entrèe Lanxmeer

Geachte lezer,

Met de gemeente Culemborg heeft ons bedrijf een overeenkomst gesloten voor de realisatie van 4 woningen aan het Douwes Dekkerpad. Binnenkort hopen we ook de overeenkomst te sluiten voor 9 woníngen aan de Ed Hoornikhof. Beíde bouwplannen bevinden zich aan de Entrée Lanxmeer.
Voor de 4 woningen is al een aanvraag omgevingsvergunning ingediend. Voor de 9 woningen hopen we de vergunning binnenkort tijd aan te vragen. Wij hopen deze woningen binnenkort in verkoop te brengen. 
Om u te informeren over onze plannen, uw reactie op onze plannen te ontvangen en eventuele vragen te beantwoorden organiseren wij op woensdag 20 februari 2019 een bijeenkomst in "de GeIderlandfabriek", Stationsweg 7, Culemborg. Deze bijeenkomst zal het karakter van een inloopavond hebben. U kunt binnenlopen wanneer u wilt. Wij zijn aanwezig van 17.00 tot 19.00 uur om u te woord te staan en u onze plannen te tonen.

Mocht u op deze datum niet aanwezig kunnen zijn, of heeft u na deze bijeenkomst nog vragen, dan kunt u contact opnemen met mij op telefoonnummer 010-5243311.

Graag begroeten wij u deze middag of avond.

 

Met vriendelijke groet,

Batenburg Bouw & Ontwikkeling B.V.
Telefoon: 010 - 5243311
E-mail: info@batenburgbv.nl
Internet: www.batenburgbv.nl

Inschrijven op de nieuwsservice